Administratiediensten voor particulieren en bedrijven

Versteegh en Partners uit Eelde levert een breed scala aan professionele administratiediensten voor particulieren en bedrijven in de omgeving Eelde in Drenthe. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem contact op

Particulieren

Inkomstenbelasting & toeslagen

Voor veel mensen is het jaarlijks invullen van de belastingaangifte een ware uitdaging. Leuker zal de belastingdienst het inderdaad nooit maken, maar veel gemakkelijker is het er ook niet op geworden. Wellicht vindt u zelf het doen van de aangifte te ingewikkeld, of hebt u het idee dat er toch meer uit de aftrekposten te halen is.

 

Als u de zekerheid wilt hebben van een juist ingevulde aangifte inkomstenbelasting of het maximale uit de aangifte wilt halen, schakelt u Versteegh en Partners in. Onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise op dit gebied komen u dan ten goede.

De belangrijkste voordelen op een rijtje:

 • Geen omkijken meer naar uw jaarlijkse aangifte en toeslagen

 • Jarenlange ervaring met het invullen van de belastingaangifte

 • Het maximale uit uw aftrekposten

 • Persoonlijke aandacht

 • Denkt vanuit uw belang

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Versteegh en Partners? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel ons op: 050 - 534 80 64.

Contact

Ondernemers

Belastingadvies voor ondernemers

Belastingadvies

Iedere ondernemer krijgt met belastingzaken te maken. Een gedegen belastingadvies kan u veel tijd, maar ook geld besparen. Een belastingadviseur van Versteegh en Partners kan ervoor zorgen dat u geen tijd kwijt bent aan belastingzaken. Daarnaast bent u verzekerd van de beste zorg en aandacht. Hieronder leest u wat Versteegh en Partners op belastinggebied voor u kan betekenen.

 

Vennootschapsbelasting
Voor iedere bv en voor sommige stichtingen en verenigingen is een jaarlijkse aangifte vennootschapsbelasting (VPB) verplicht. Als eenmanszaak of vennootschap onder firma moet u jaarlijks een aangifte inkomstenbelasting indienen.

Wij kunnen onder andere het volgende voor u betekenen:

 • Verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting

 • Opstellen van de fiscale jaarrekening

 • Verzorgen van verzoek- en bezwaarschriften richting belastingdienst

Loonbelasting
Versteegh en Partners verzorgt uw gehele loonadministratie. Dit betekent dat maandelijks de complete salarisadministratie verzorgen op basis van door u aangeleverde wijzigingen. Iedere maand wil de belastingdienst dat u de loongegevens aangeeft. Wij verzorgen de volledige loonaangifte vanuit uw salarissysteem.

 

Als u van plan bent om nieuw personeel aan te nemen, dan wilt u weten wat de kosten hiervoor zijn. Wij maken voor u een kostprijsanalyse en tevens heeft de nieuwe werknemer een indicatie van wat hij of zij netto per maand gaat ontvangen.

Inkomstenbelasting
De wet op de inkomstenbelasting is sinds 2001 al op verschillende punten gewijzigd en aangevuld. Het is voor u als ondernemer van groot belang dat uw aangifte inkomstenbelasting conform de nieuwste bepalingen gebeurt. Versteegh en Partners heeft jarenlange ervaring op dit gebied. Zo bent u ervan verzekerd dat uw aangifte aan de laatste eisen voldoet. Wat kunnen wij concreet voor u betekenen?

.

 • De aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers met een eenmanszaak of vennootschap onder firma.

 • Opstellen van verzoek- en bezwaarschriften richting de belastingdienst.

 • Beantwoorden van fiscale vragen waar u zelf niet uitkomt.

Omzetbelasting
Omzetbelasting is beter bekend als btw: belasting over toegevoegde waarde. Het systeem van de btw komt er in het kort op neer dat u btw bent verschuldigd over uw totale omzet, maar u mag de btw die andere ondernemers bij u in rekening brengen daarvan aftrekken. In feite betaalt u dus belasting over de waarde die u toevoegt: het verschil tussen uw inkoopprijs (plus onkosten) en verkoopprijs.

.

 • Aangifte van alle soorten belastingen die bij een bedrijf passen.

 • Adviezen over deze belastingen.

 • Het indienen van suppletieaangifte.

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Versteegh en Partners? Neem dan contact met ons op. Dit kan door te bellen of door het contactformulier in te vullen.

Contact

Jaarrekeningen

Administratieve verplichtingen vallen samen met de start van een onderneming en het hebben van een bv. Het verdient aanbeveling zo vroeg mogelijk met een goede administratie te starten.

 

De commerciële jaarrekening moet worden opgesteld om inzicht te verschaffen in het vermogen en het resultaat van de onderneming. Daarnaast moet de publicatie van de jaarstukken van rechtspersonen jaarlijks worden gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel.

 

De jaarrekening is het jaarlijkse sluitstuk van uw financiële administratie. De jaarrekening bestaat uit een balans, een winst- en verliesrekening en een toelichting daarop. Op de balans van de jaarrekening worden aan de debetzijde (links) de bedrijfsbezittingen weergegeven, de zogenaamde activa. Aan de creditzijde (rechts) zijn de schulden opgenomen, de zogenaamde passiva. De winst- en verliesrekening is het andere gedeelte van de jaarrekening. Dit is een weergave van de omzet van het afgelopen (boek)jaar en het totaal van alle kosten die daarvoor gemaakt zijn. Het resultaat daarvan is per saldo winst of verlies.

Jaarrekening opstellen

Hieronder staan voorbeelden van wat ons administratiekantoor voor u kan betekenen:

 • Oprichten van een bv

 • Inbreng onderneming in bv

Heeft u interesse in een of meerdere diensten van Versteegh en Partners, bel ons dan op: 050 - 534 80 64, of vul het contactformulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contact

Interim Professional

Het kan voorkomen dat u, bijvoorbeeld vanwege een speciaal project, behoefte heeft aan tijdelijke extra expertise. In dat geval kunt u Versteegh en Partners inschakelen als interim professional.

 

Versteegh en Partners kan ook bijspringen als u tijdelijk meer capaciteit nodig hebt wegens ziekte of zwangerschapsverlof.

 

Het grote voordeel van Versteegh en Partners als interim professionals is de jarenlange ervaring en brede expertise op het gebied van onder andere administratie, belastingen en personeelsbeleid.

 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden en de voorwaarden te bespreken.

Overige diensten

Versteegh en Partners heeft een zeer breed dienstenaanbod op het gebied van administratie en belastingen.

U kunt ons inschakelen voor:

 • Advies over de beste manier om de boekhouding in te richten.

 • Advies aangaande uw personeelsbeleid.

 • Algemene adviezen met betrekking tot de Administratieve Organisatie.

 • Administratie met betrekking tot de beste inrichting van uw voorraadadministratie en verkoopfacturen.

 • De gehele debiteurenbewaking (inclusief aanmanen).

 • Begeleiden van financieringen in samenwerking met de bank.

Bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Versteegh en Partners? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel ons op: 050 - 534 80 64.